• 01

    Batré Industri

    Solusi Batré Litium Pangalusna sareng Panyayun Batré Dipercanten Produk sareng Mitra

  • 02

    Batré E-bike.

    Bagian penting tina sagala E-bike
    Pilihan pangsaéna tina sadaya bentuk sareng jinis pikeun anjeun

  • 03

    Batré ESS

    Batre neundeun batré energi ISO9001: 2015
    produsén sistem kualitas kualitas

  • 04

    Batré LiFePO4

    Produsén 10+ taun
    Relabilitas Maksimum & Kasalametan maksimum

pro_img

Produk Anyar

  • Sapédah
    merek

  • Husus
    nawaran

  • Wareg
    klien

  • Mitra sadayana
    Amérika Serikat

SAHA NU PILIH SOSLLI

  • naha milih batré litium-ion

    Kimia batré litium-ion tos janten kimia batré industri pilihan pikeun sadaya tina kendaraan listrik nepi ka neundeun énergi, tina komérsial kanggo utilitas pikeun aplikasi militér. Kauntungan tina pabrik batré litium-ion kalebet. · Kapadetan énergi anu langkung luhur nganteurkeun waktos panjang antara biaya · Ukuran kompak sareng beurat hampang

  • SOSLLI Jasa

    Jasa 7/24, réspon Gancang pikeun patarosan klien dina 12jam · Solusi anu ekslusif sareng unik anu disayogikeun ka klien urang ku insinyur / peneliti anu berpengalaman sareng ahli. · Masihan masalah langsung (24 jam) upami teu aya anu salah pikeun kualitas produk urang. · Produsén batré litium ngarah ngagaduhan ISO9001: 2015, UL, CE, RoHS, UN38.3, sertifikasi MSDS dll. · Sadaya produk batré SOSLLI nutupan asuransi tanggungan AS $ 1,000,000 ku CPIC.

  • Kauntungan SOSLLI: (Pelaksanaan Sistem Quality ISO9001)

    1. Produk Produksi 1600 karyawan, peralatan anu kualitas luhur anu diimpor ti Jepang sareng Koréa Kidul nyiptakeun jalur produksi otomatis. 2. Kualitas Produksi Sistem kualitas diménsi 4, 110 staf QC, pamariksaan 100%. 10 industri pamasok luhur, batré anu kaala CE, RoHS, UL, KC, IEC62133, MSDS, UN38.3, jsb 3. OEM / ODM (Flexibly Customizable) 10+ taun pangalaman, Nyayogikeun palanggan sareng modul batré anu cocog pikeun nyumponan béda syarat aplikasi. 4. Inovasi kontinyu 66+ insinyur profésional, pusat P&P sareng pusat uji coba sareng organisasi tim anu ketat, peralatan maju sareng investasi anu ageung.

  • Sincere communication, commit to the achievement of customers and employees.  

Team work and focus on supply the best Li-ion battery products and services.Sincere communication, commit to the achievement of customers and employees.  

Team work and focus on supply the best Li-ion battery products and services.

    Sumanget perusahaan

    Komunikasi ikhlas, komitmen pikeun prestasi para nasabah sareng karyawan. Karya tim sareng fokus kana nyayogikeun produk sareng jasa batré Li-ion pangsaéna.

  • Honest and diligent, Innovative and efficient,Quality and service, Cooperation and multi-win.Honest and diligent, Innovative and efficient,Quality and service, Cooperation and multi-win.

    Nilai perusahaan

    Jujur sareng rajin, Inovatif sareng efisien, Kualitas sareng jasa, Sabilulungan sareng multi-win.

  • Become a leading technology, excellent quality, innovative and efficient, and first-class service international new energy enterprise!  Become a leading technology, excellent quality, innovative and efficient, and first-class service international new energy enterprise!

    Misi perusahaan

    Janten téknologi ngarah, kualitas alus teuing, inovatif sareng efisien, sareng jasa kelas munggaran perusahaan énergi internasional internasional anyar!

Blog Kami

  • Kalayan PG&E: Tesla bakal muka proyék penyimpanan énergi panggedéna di California

    Numutkeun laporan média asing, Tesla parantos ngahontal kerjasama sareng Pacific Gas Power Company (PG&E), salah sahiji perusahaan tanaga listrik panggedéna di Amérika Serikat, pikeun ngahasilkeun sistem batré raksasa kalayan kapasitas dugi ka 1.1GWh kanggo anu terakhir. Electrek ngalaporkeun yén proyék éta ...

  • Téknologi utama sareng prospek pangembangan sistem panyimpen énergi batré litium

    Polaris Energy Storage Network News: 2017 Forum Urusan Énergi Énergi Urban (Beijing) Forum sareng Konstruksi Proyék Demonstrasi Énergi Energi Seminar dilakukeun dina 1 Désémber 2017 di Beijing. Dina soré tina forum téknis, Jiang Jiuchun, diréktur Nasional Ener ...

  • Taun badarat 2018: manajemén énergi kompléks pikeun énergi énergi komplementar dina énergi internét énergi

    Polaris Énergi Jaringan Panyimpen Berita: Anu tiasa nyarios yén 2016 sareng 2017 mangrupikeun "konsep taun" tina énergi énérgi. Dina waktos éta, unggal jalma masih nyawalakeun "naon éta énergi énérgi", "naha kudu tanaga internét", sareng "naon énergi anu ...

  • Shenzhen SOSLLI Téhnologi Co, Ltd profil

    Shenzhen SOSLLI Téhnologi Co, Ltd didirikeun taun 2011. Éta hiji perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, produksi sareng jualan batré litium. Ayeuna parantos ngagaduhan tilu unit bisnis: pabrik sél batré litium, réngsé pamisahan produk, sareng SOSLLI. Utama ...

  • Budaya perusahaan SOSLLI

    visi perusahaan Suo Sili tumbuh séhat sareng janten perusahaan lami yuswa! Misi Kami janten perusahaan énergi énggal internasional nganggo téknologi ngarah, kualitas alus teuing, inovasi sareng efisiensi, sareng jasa kelas munggaran! nilai inti Rajin, integritas, inovasi sareng efisiensi, ach ...